Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Cannelloni con spinaci

Cannelloni con spinaci

Suroviny

cannelloni • 1/2 kg špenátu • sůl • 250 g ricotty nebo suchého tvarohu • 2 vejce • olivový olej • parmezán • rajčatová omáčkabešamel

Příprava

Špenát umyjeme a dáme do velkého kastrolu, osolíme, přidáme trochu olivového oleje, ani ne půl sklenky vody, přikryjeme poklicí a necháme vařit asi 3 minuty.

Špenát vymačkáme, případně trochu pokrájíme a dáme do větší mísy, osolíme, přidáme ricottu a vajíčka. Řádně rozmícháme. Můžeme přimíchat trochu parmezánu.

Připravenou směsí naplníme cannelloni.

Na dno zapékací misky nalijte rajčatovou omáčku, naskládejte cannelloni na ni a přelijte zbytkem omáčky s bešamelem. Pak posypejte parmezánem a dejte zapéct.

V předehřáte troubě pečte 30-40 minut při 200°C.

Čas přípravy: 40 - 50 minut