Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Gnocchi senza glutine con il sugo alla napoletana

Gnocchi senza glutine con il sugo alla napoletana

Suroviny

Bramborové noky bez lepkuomáčka z cherry rajčat s bazalkousůl • voda • parmezán • olivový olej

Příprava

Připravíme si hrnec s větším množstvím vody a přivedeme k varu. Jakmile voda začne vřít, mírně osolíme a vsypeme noky. Vaříme, dokud všechny noky nevyplavou na povrch (cca 2 minuty). Ihned scedíme.

Omáčka Sacla je již hotová, stačí pouze ohřát v malém hrnci nebo na pánvi a smíchat s uvařenými noky a trochou olivového oleje.

Můžete posypat strouhaným sýrem, nejlépe parmezánem.

Čas přípravy: 5 - 10 minut