Luštěninová polévka se špaldou O Sole e Napule 400g
Detailní popis
Špalda je druh rozpadavé pšenice, která byla pěstována v Evropě již před 8000 lety. Pěstovali ji Egypťané, Keltové i Germáni.
V dnešní době je špalda považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice, s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin. Vzhledem ke své značné odolnosti proti škůdcům, chorobám a nepřízni počasí je vhodnou a často využívanou plodinou v ekologickém (organickém) zemědělství.
Složení
Zelenina v různém poměru (špalda 40%, borlotti fazole 20%, červené fazole 10%, fazole cannelliny 10%, černé fazole 10%, hrášek 10%), voda, sůl, slunečnicový olej, mrkev v prášku, cibule v prášku, přírodní aroma.
Obsahuje lepek.
Použití
Polévka - hotová, stačí pouze ohřát
Další informace
Hmotnost: 400g
Hmotnost po odkapání: 320g
Minimální trvanlivost: uvedena na víčku/dně
Po otevření přelijte obsah do nekovové nádoby, uchovejde v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Skladujte v suchu a chladu.
Výživové hodnoty ve 100 g
Energie | 346kJ/82 kcal |
---|---|
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
0,6 g 0 g |
Sacharidy z toho cukry |
12,5 g 0 g |
Vláknina | 6,5 g |
Bílkoviny | 3,5 g |
Sůl | 0,95 |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!