Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Mix mouky na římskou Pinsu BIO 800g

Kód produktu: 60006 Kód výrobce: 8000786101214 Výrobce: La Grande Ruota s.r.l.
79,00 Kč
68,70 Kč bez DPH
Skladem
Ks

Speciální mouka pro římský typ pizzy „Pinsa Romana“.

Zobraz detailní popis

Detailní popis

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO: 21.2.2024

Speciální mouka pro římský typ pizzy „Pinsa Romana“. Pinsa Romana se vyznačuje křupavým povrchem, vláčností uvnitř a lehkou nadýchanou strukturou. Toho dosáhneme, pokud těsto absorbuje co největší množství vody, což závisí na kvalitě mouky a dalších surovin. Vybraná italská kvalitní pšeničná mouka s vysokým obsahem bílkovin váže až 80 % vody, umožňuje těstu kynout až 120 hodin, což činí těsto lehce stravitelné. Rýžová mouka zadržuje vodu i po propečení výrobku a zároveň napomáhá křehkosti a křupavosti povrchu. Dále mouka ze sóji obsahuje kvalitní rostlinné bílkoviny, které plně nahrazují vlastnosti sádla, přidávaného běžně do pizzy. Díky použití sojové mouky, je pak výrobek 100% rostlinného původu. Další složkou je kvalitní přírodní sušený kvásek, který zajišťuje stejnoměrné kynutí, standardní kvalitu a také šetří čas a náklady na výrobu. Tato optimalizovaná směs mouk je výsledkem dlouholetého vývoje a italské tradice, za vzniku famózní „Pinsy Romany“, která se neliší od klasické pizzy pouze tvarem, ale hlavně chutí, křehkostí a výrobním postupem. 

Složení:

PŠENIČNÁ mouka typu 0* (75%) s vysokým obsahem bílkovin (původ Itálie a další státy), rýžová mouka*, restovaná SOJOVÁ mouka*, polotovar (PŠENIČNÁ mouka typu "0"*, PŠENIČNÝ kvásek*, kyselina askorbová, alfa amyláza), sušené instantní droždí* 

*=BIO

Výživové údaje ve 100g výrobku:

Energie 1461kJ/348kcal, tuky 2,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 73g, z toho cukry 1,8g, bílkoviny 13g, sůl 0,001g.

Příprava:

Ingredience: 400g mouky na pinsu, 320ml vody, 8,8g soli, 8g olivového oleje.

Ingredince smícháme a vzniklé těsto necháme 1-1,5hod nakynout. Těsto rozválíme na olejem vymazaný plech, pečeme 7-8min při 250°C. Pizzu ozdobíme a pečeme dalších 8-9min. 

Můžeme připravit i pouze pinsa chléb - rozválíme těsto, přidáme rozmarýn, sůl a trochu olivového oleje. Pečeme 15-18 minut v troubě na 220 C.

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!