Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Omáčky na těstoviny

U nás je asi nejznámější omáčkou svíčková nebo koprovka. Co takhle ale vyzkoušet něco opravdu chutného z receptury slunečné Itálie? Rajčatové omáčky s feferonkami, olivami nebo pečeným česnekem dokáží obohatit českou kuchyni o nevídané chutě. Stejně jako pesta, kterým se u nás lidově říká bazalkové omáčky, díky vysokému obsahu této voňavé bylinky. Nebojte se vyzkoušet lahodné chutě italské kuchyně, rozhodně nebudete zklamáni.


Probíhá načítání komponenty
Omáčka Amatriciana O Sole e Napule 350g
Novinka
Omáčka Arrabbiata O Sole e Napule 350g
Novinka
Boloňská omáčka O Sole e Napule 350g
Novinka
Pesto červené Sacla 190g
Nejprodávanější
Lilky s paprikou Sacla 190g
Olivy s rajčaty Sacla 190g
Pesto Genovese Sacla 190g
Nejprodávanější
Rajčatová omáčka s olivami 350g Tarall´oro
Rajčatová omáčka s bazalkou 350g Tarall´oro
Pesto lanýžové Sacla 90g
Pesto pistáciové O Sole e Napule 190g
Pesto rajčatové s tofu VEGAN Free From Sacla 950g
Novinka

Omáčky na těstoviny jsou skvělým produktem pro každou kuchařku. Chutnají lahodně, obsahují kvalitní suroviny a navíc je pokrm rychle a snadno nachystán. U každého balení omáček z rajčat i pesta je uveden počet porcí a příprava jídla nezabere více jak 20 minut. Stačí uvařit těstoviny, do nich zamíchat potřebné množství omáčky a dle chuti zasypat strouhaným sýrem. Tímto jídlem se zavděčíte téměř každému dospělému i dětem, pro které jsou těstoviny jedním z nejoblíbenějších pokrmů.

Pálí jako čert

Pokud hledáte další italské speciality a třeba i trochu pálivější, vyzkoušejte feferonkový krém. Ten se vyrábí z čerstvých chilli papriček z italské oblasti Calábrie. Papričky jsou oceňovány pro svou jedinečnou vůni. Rozmixované a doplněné pouze o panenský olivový olej dodají krému opravdu pikantní chuť.