Pappardelle vaječné Granoro 500g
Detailní popis
Semolina je mouka z tvrdé pšenice, z čehož plyne také další používaný název tohoto druhu těstovin, a to těstoviny z tvrdé pšenice. Semolina je druhým nejrozšířenějším druhem. Pěstuje se v Evropě, Austrálii a Kanadě. K výrobě většiny tuzemských těstovin se používá pšenice obecná.Tvrdá pšenice je jako základní surovina na výrobu těstovin dražší, avšak vhodnější. Těstoviny vyrobené ze semoliny se nelepí, nerozvařují, jsou tvarově stálejší.
Složení
Semolina z tvrdé pšenice (Triticum Durum),
Čerstvé vejce (26,53%) kategorie A z italského chovu
Obsahuje lepek, vejce.
Rady pro správné uvaření těstovin GRANORO
- Správné množství vody a soli: poměr by měl být 1 litr vody, 10 g soli na 100g těstovin
- Tvar hrnce: volte takový, abychom vždy ponořili těstoviny ihned celé do vařící vody - např. na špagety se hodí lépe oválný hrnec. Po 2 minutách je třeba promíchat těstoviny dřevěnou vařechou a zvednout je ode dna, tak, aby plavaly volně ve vodě
- Za občasného míchání vaříme po dobu uvedenou na přední straně obalu.
Další informace
Balení: 500 g
Karton: 12 ks (objednat lze libovolné množství kusů)
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním světlem
Výživové hodnoty na 100 g
Energie | 1563 kJ/369kcal |
---|---|
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
4,3 g 1,4 g |
Sacharidy z toho cukry |
66 g 2,3 g |
Vláknina | 3,4 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 0,0075 g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!