Sardinky v olivovém oleji pikantní SAPA 100g Pollastrini
Detailní popis
Všichni lékaři v Itálii, kteří se zabývají léčením cévních onemocnění a operují různé srdeční problémy, doporučují jako základní stravu sardinky. Dle nutriční hodnoty jsou sardinky v olivovém oleji „POLASTRINE DI ANZIO“ v proporci s jinými druhy obživy jako maso, sýr nebo vejce vyjímečné.
Rybou s názvem sardinka se rozumí druh CUPEA PILCHARDUS , která se nachází pouze ve Středozemním moři. Často jsou sardinkami nesprávně nazývány i různé ryby , které nepochází z tohoto rodu (ryby z oblasti Asie, především Číny nebo Thajska). Tyto ryby nemají stejné nutriční hodnoty a kvalitu jako pravá sardinka. Lidské tělo potřebuje mastné kyseliny, které nelze vytvořit a ani přijmout žádnou živočišnou a rostlinou potravou. Tyto kyseliny obsahují tzv. "modré ryby“ mezi které se řadí především sardinka CUPEA PILCHARDUS. Sardinka v olivovém oleji je bohatá na mastné nenasycené kyseliny. Tyto kyseliny mají protisklerózní a protitrombózní účinky, které byly zjištěny v laboratoři. Sardinka „Polastrini di Anzio“ má také další významné pozitivum v prevenci před osteoporózou. Její křehká a lehce stravitelná páteř posiluje kosti. Obzvláště ženy by tyto sardinky měly konzumovat velmi často. POLASTRINE DI ANZIO SE VYRÁBÍ JIŽ OD ROKU 1889.
Složení
Sardinky, olivový olej, feferonka, sůl.
Použití
- Jako večeře se zeleninovou oblohou
- Na výlety – vyřeší problém oběda, stačí otevřít plechovku
- V domácnosti – jako předkrm nebo společně se salátem
- Na pomazánky
Další informace
Balení: 100 g
Hmotnost pevného podílu po odkapání: 70 g
Karton: 12 ks (objednat lze libovolné množství kusů)
Skladování: Uchovejte na chladném a suchém místě, nevystavujte přímému slunečnímu záření
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!