Sardinky v tomatu SAPA 100g Pollastrini
Detailní popis
Všichni lékaři v Itálii, kteří se zabývají léčením cévních onemocnění a operují různé srdeční problémy, doporučují jako základní stravu sardinky. Dle nutriční hodnoty jsou sardinky v olivovém oleji „POLASTRINE DI ANZIO“ v proporci s jinými druhy obživy jako maso, sýr nebo vejce vyjímečné.
Rybou s názvem sardinka se rozumí druh CUPEA PILCHARDUS , která se nachází pouze ve Středozemním moři. Často jsou sardinkami nesprávně nazývány i různé ryby , které nepochází z tohoto rodu (ryby z oblasti Asie, především Číny nebo Thajska). Tyto ryby nemají stejné nutriční hodnoty a kvalitu jako pravá sardinka. Lidské tělo potřebuje mastné kyseliny, které nelze vytvořit a ani přijmout žádnou živočišnou a rostlinou potravou. Tyto kyseliny obsahují tzv. "modré ryby“ mezi které se řadí především sardinka CUPEA PILCHARDUS. Sardinka v olivovém oleji je bohatá na mastné nenasycené kyseliny. Tyto kyseliny mají protisklerózní a protitrombózní účinky, které byly zjištěny v laboratoři. Sardinka „Polastrini di Anzio“ má také další významné pozitivum v prevenci před osteoporózou. Její křehká a lehce stravitelná páteř posiluje kosti. Obzvláště ženy by tyto sardinky měly konzumovat velmi často. POLASTRINE DI ANZIO SE VYRÁBÍ JIŽ OD ROKU 1889.
Složení
Sardinky, rajčatový protlak, olivový olej, přírodní aroma, koření, sůl.
Použití
- Jako večeře se zeleninovou oblohou
- Na výlety – vyřeší problém oběda, stačí otevřít plechovku
- V domácnosti – jako předkrm nebo společně se salátem
- Na pomazánky
Další informace
Balení: 100 g
Hmotnost pevného podílu po odkapání: 70 g
Karton: 12 ks (objednat lze libovolné množství kusů)
Skladování: Uchovejte na chladném a suchém místě, nevystavujte přímému slunečnímu záření
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!