Sušené chlebové tyčinky Pizza Gusto Bibanesi 180g
Detailní popis
Pšeničná mouka, extra panenský olivový olej, rajčata, sýr a špetka oregána, to je neodolatelná chuť tyčinek Bibanesi PIZZA. Jemně ručně vytvarované po dlouhém kynutí po dobu déle než 22 hodin a obohacené vzácnými vlastnostmi 100 % italského extra panenského olivového oleje, tyčinky Bibanesi PIZZA se vyrábějí na počest nejlepších rukodělných tradic, s vyloučením jakýchkoli potravinových přísad. Pro svou neobyčejnou bohatost a jednoduchost ingrediencí, Bibanesi PIZZA jsou chutným a pikantním ideálním zpestřením kteréhokoliv okamžiku dne.
Složení
Hladká mouka typu 0 (měkká pšenice), extra panenský olivový olej (11,3 %), sádlo, sušený sýr v prášku (1,8 %), mořská sůl, sušená rajčata v prášku (0,9 %), sladový extrakt (ječmen a pšenice), mouka ze sladových obilovin (z ječmene a pšenice), cukr, přírodní aroma, droždí, povrch posypaný sušeným oregánem (0,1 %).
Obsahuje lepek a mléko. Může obsahovat stopy sezamu.
Použití
Chlebové tyčinky gusto Pizza extra panenským olivovým olejem. Jsou ideální pro zdravé a vyvážené stravování. Ideální jako:
- Předkrm
- Příloha k hlavnímu jídlu
- Příloha k sýru (Parmigiano Reggiano) a italské šunce (Parma)
- K pivu a vínu
Další informace
Balení: 180 g
Karton: 14 ks (objednat lze libovolné množství kusů)
Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Pro lepší uchování čerstvého výrobku po otevření přeložte a uzavřete vhodnou lepicí pečetí
Výživové hodnoty na 100 g
Energie | 1969 kJ/469 kcal |
---|---|
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
18 g 4,0 g |
Sacharidy z toho cukry |
62 g 3,0 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 1,8 g |
Bibanesi jsou vyrobeny z chlebového těsta na rozdíl od tyčinek a grissin
Absolutně bez konzervantů, emulgátorů, látek zlepšujících výrobu pečiva, syntetických přísad, barviv: prostě voňavý, zdravý, čistý produkt.
Ruční vyválení těsta, těsto je zpracováváno ručně. Molekulární struktura těsta tedy není vystavována zákrokům, typickým pro mechanizovaný výrobní postup – žádné formy, vyhlazování nebo válcování – a proto si zachovává ony vlastnosti, které se přeměňují na vůni a křehkost výrobku, právě vytaženého z pece. Navíc se všechny Bibanesi - kolem dvou milionů kusů upečených každý den – mezi sebou navzájem trochu liší, což je způsobeno ručním zpracováním.
Kynutí více než 22 hodin, famózní “dlouhé kynutí” díky použití kvalitních druhů mouky s bohatým přírodním obsahem lepku.
Extra panenský olivový olej 12%, s regionální certifikací, pocházející ze slavného tuzemského kultivaru s přírodním a neobyčejně bohatým obsahem živin.
Čtyřsložkový obal: prestižní obal, který chrání Bibanesi i díky pevné hliníkové fólii, která je schopna udržet výrobek naprosto čerstvý po dobu 12 měsíců (minimální doba trvanlivosti výrobku = 1 rok).
Dlouhé pečení při proměnlivé nízké teplotě, které umožňuje péct současně kusy o značně rozdílných rozměrech, gramáži a tloušťce. I to je nezvratný důkaz výhradně ručního zpracování.
Žádné plýtvání: v restauracích nebo vinotékách nedochází k žádnému plýtvání (žádné otevřené obaly a jen zpola spotřebovaný obsah, žádné drobení nebo kousky pečiva na vyhození). Stačí věnovat dostatečnou pozornost správnému uzavření obalu po každém použití pomocí vhodné sponky a výrobek zůstane stále voňavý.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!