Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Tagliatelle al pomodoro

Tagliatelle al pomodoro

Suroviny

• 400g tagliatelle • cibule • olivový olej • 1kg krájených rajčatsůl • bazalka • parmezán

Příprava

Nadrobno nakrájenou větší cibuli zpěníme v širším kastrolu na olivovém oleji do sklovata, přidáme krájená rajčata, osolíme a za občasného míchání 10 - 15 minut vaříme.

Nakonec přidáme bazalku, čerstvou nebo mraženou. Jakmile šťáva hodně zhoustne, přidáme do kastrolu s omáčkou uvařené a scezené těstoviny, zamícháme a hodně posypeme parmezánem. Ihned servírujeme.

Čas přípravy: 20 minut

Porce: 4 osoby